banner1
banner2
banner3

produk

Bengkel produksi peralatan galvanizing nggabungake teknologi industri 4.0 karo teknologi galvanizing hot-dip tradisional kanggo nyedhiyakake klien.

  • kabeh

proyek kita

Bengkel pangolahan dilengkapi alat mesin CNC canggih, robot welding lan peralatan produksi liyane, sing bisa ngasilake macem-macem piring pagar lan fasilitas lalu lintas liyane.

  • which can produce various kinds of guardrail plates and other traffic facilities, and the products are exported to Japan, Sweden and other developed countries.

    bisnis kita

    kang bisa gawé macem-macem piring guardrail lan fasilitas lalu lintas liyane, lan produk sing diekspor menyang Jepang, Swedia lan negara maju liyane.

  • has developed into a high-tech company engaged in hot-dip galvanizing and intelligent hot-dip galvanizing technology research.

    Sapa kita

    wis dikembangaké dadi perusahaan dhuwur-tech melu hot-dip galvanizing lan cerdas hot-dip riset teknologi galvanizing.

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    strategi kita

    Pangenalan sing kuat ndadekake kita ngadeg ing industri kasebut

bab kita
company_img

Saiki, wis dibangun bengkel peralatan kanthi output taunan 20 set peralatan perlindungan lingkungan kanggo jalur produksi galvanizing otomatis; workshop Processing karo output taunan saka 70.000 ton saka fasilitas safety Lintas, lan workshop galvanizing hot-dip karo output taunan 60.000 ton. Reserved 100,000T saka hot-dip galvanizing kapasitas lan 6000 meter persegi lokakarya Processing.

ndeleng liyane