head_banner

Babagan Kita

KEJULIXIN

未标题-3

Xuzhou Kejulixin Machinery Manufacturing Co., Ltd., sing sadurunge dikenal minangka Xuzhou Zhongxin Industry and Trade Co., Ltd., wiwit berkembang ing Xuzhou ing taun 2004 kanthi mung 5 karyawan;

Ing taun 2017, kanggo ndhukung pambangunan Zona Perdagangan Bebas Xuzhou, perusahaan kasebut pindhah menyang Pizhou Tushan Industrial Park, kanthi investasi total 180 yuta RMB, kanthi area 64 hektar lan total bangunan 30.000 meter persegi.

Saiki, wis dibangun bengkel peralatan kanthi output taunan 20 set peralatan perlindungan lingkungan kanggo jalur produksi galvanizing otomatis; workshop Processing karo output taunan saka 70.000 ton saka fasilitas safety Lintas, lan workshop galvanizing hot-dip karo output taunan 60.000 ton. Reserved 100,000T saka hot-dip galvanizing kapasitas lan 6000 meter persegi lokakarya Processing.

ya wis
Kualitas
%

15 taun eksplorasi industri, Anak perusahaan kalebu Jiangsu Xinlingyu Intelligent Technology Co., Ltd., Xuzhou Juneng Road Safety Facilities Co., Ltd., lan Xuzhou Juyuan Traffic Facilities Co., Ltd.

Xuzhou Kejulixin wis berkembang dadi perusahaan teknologi dhuwur sing melu riset teknologi galvanizing hot-dip lan riset teknologi hot-dip galvanizing.

Varietas produk kalebu: struktur baja, fasilitas keamanan lalu lintas, fasilitas tenaga listrik lan sapiturute. Perusahaan kasebut duwe jalur produksi galvanizing hot-dip kanthi ukuran pot seng 11,5m (dawa) * (1,8-2,3m) (jembar) * 2,5m ( ambane).

Perusahaan iki ngleksanakake operasi grup, liwat investasi, cross-shareholding, etc., iku mbentuk kluster industri karo Jiangsu Xinlingyu Intelligent Technology Co., Ltd., Xuzhou Juneng Road Safety Facilities Co., Ltd., lan Xuzhou Juyuan Traffic Facilities Co. , Ltd.,

Bengkel pangolahan dilengkapi alat mesin CNC canggih, robot welding lan peralatan produksi liyane, sing bisa ngasilake macem-macem piring pagar lan fasilitas lalu lintas liyane, lan produk kasebut diekspor menyang Jepang, Swedia lan negara maju liyane.

Bengkel produksi peralatan galvanizing nggabungake teknologi industri 4.0 karo teknologi galvanizing hot-dip tradisional kanggo nyedhiyakake klien karo produksi macem-macem tank pretreatment, kiln, lan produksi peralatan otomatis.

prabotan

Penampilan tanduran

Sertifikat