head_banner

Produk

Produk Galvanis Industri Pertanian lan Peternakan

katrangan singkat:

1-Proses konstruksi sing luwih cepet lan lancar. Kabeh welding wis rampung ing pabrik.
2- Mung pigura baja bolted ing proses bangunan. Ora perlu las utawa Cut ing situs.
3- Kekuwatan lan kekiatan pigura baja kanthi kekuatan ngasilake minimal 345MPA lan kekuatan tarik minimal 1.5MPa kanggo kabeh bahan dasar kanggo tabung lan purlins. kekuatan 345MPA lan kekuatan tensile minimal 320MPA. lapisan seng 275 gram saben kothak meter galvanis utawa AZ150 utawa luwih.


Detail Produk

Tag produk

Fitur Omah Babi Galvanis Lan Omah Ayam

1-Proses konstruksi sing luwih cepet lan lancar. Kabeh welding wis rampung ing pabrik.

2- Mung pigura baja bolted ing proses bangunan. Ora perlu las utawa Cut ing situs.

3- Kekuwatan lan kekiatan pigura baja kanthi kekuatan ngasilake minimal 345MPA lan kekuatan tarik minimal 1.5MPa kanggo kabeh bahan dasar kanggo tabung lan purlins. kekuatan 345MPA lan kekuatan tensile minimal 320MPA. lapisan seng 275 gram saben kothak meter galvanis utawa AZ150 utawa luwih.

4- Umur layanan dawa, 30 taun utawa luwih. Panel gendheng lan tembok sing dipilih khusus kanggo nolak karat kanggo ketemu lingkungan PH sing dhuwur.

5- Desain sealing lan insulasi sing dhuwur, kanthi nimbang syarat ventilasi kamar kontrol iklim.

6-Resistensi termal dhuwur kabeh bahan insulasi sisih lan langit-langit.

7-Kabeh paket bangunan dirancang khusus kanggo nyukupi syarat peralatan unggas Hi-Hope.

8-Kabeh bangunan dirancang kanggo nyukupi syarat suhu lokal lan syarat rating tahan angin.

main

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: