head_banner

Produk

  • Galvanized Power Angle Tower Tube Tower

    Galvanized Power Angle Tower Tube Tower

    Proses sudut galvanis hot-dip: pickling sudut → ngumbah → dipping pelarut plating tambahan → preheating pangatusan → plating gantung → cooling → passivation → reresik → grinding → hot dip galvanizing rampung.

  • Galvanized Photovoltaic Products

    Produk Galvanis Photovoltaic

    Perusahaan kita saiki duwe sawetara set peralatan stamping, nglereni, welding lan galvanizing, ngasilake lan ngolah balok C galvanis panas, balok U, konektor braket, pangkalan, tumpukan lemah, bagean sing wis dikubur, briket lan produk liyane, lan adol akeh bagean baja galvanis, pipa baja galvanis, konektor galvanis lan produk liyane kanggo braket fotovoltaik solar, lan perusahaan kita duwe produk sing cukup kabeh taun, lan bisa ngolah lan ngasilake set lengkap braket fotovoltaik miturut gambar.

  • Hight Quality  Galvanized Cable Tray

    Tray Kabel Galvanis Kualitas Tinggi

    Nampan kabel galvanis digawe saka piring baja sing digulung kadhemen kanthi permukaan galvanis panas, lan kalebu bolong, slot, tray utawa tangga jinis bagean lurus, pass bengkok, tee, komponen papat arah, lan lengen krenjang (braket lengen), hangers, etc., kang akehe jeneng lengkap saka sistem struktural karo sambungan cedhak kanggo ndhukung kabel.

  • Galvanized Power Substation Architecture

    Arsitektur Gardu Listrik Galvanis

    Arsitektur gardu induk bisa dipérang dadi:

    Gardu kunci, gardu terminal.

    Gardu ngedongkrak, gardu step-down.