head_banner

Produk

Produk Galvanis Photovoltaic

katrangan singkat:

Perusahaan kita saiki duwe sawetara set peralatan stamping, nglereni, welding lan galvanizing, ngasilake lan ngolah balok C galvanis panas, balok U, konektor braket, pangkalan, tumpukan lemah, bagean sing wis dikubur, briket lan produk liyane, lan adol akeh bagean baja galvanis, pipa baja galvanis, konektor galvanis lan produk liyane kanggo braket fotovoltaik solar, lan perusahaan kita duwe produk sing cukup kabeh taun, lan bisa ngolah lan ngasilake set lengkap braket fotovoltaik miturut gambar.


Detail Produk

Tag produk

Perusahaan kita saiki duwe sawetara set peralatan stamping, nglereni, welding lan galvanizing, ngasilake lan ngolah balok C galvanis panas, balok U, konektor braket, pangkalan, tumpukan lemah, bagean sing wis dikubur, briket lan produk liyane, lan adol akeh bagean baja galvanis, pipa baja galvanis, konektor galvanis lan produk liyane kanggo braket fotovoltaik solar, lan perusahaan kita duwe produk sing cukup kabeh taun, lan bisa ngolah lan ngasilake set lengkap braket fotovoltaik miturut gambar. Perusahaan kita adol kabeh jinis konektor braket fotovoltaik, balok C galvanis, briket paduan aluminium, baut galvanis, pancing genteng, klem plat baja warna lan produk liyane kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem instalasi krenjang fotovoltaik, nampa kustomisasi pangolahan, set lengkap solar krenjang photovoltaic for sale.

Produk kasebut nduweni kaluwihan ing ngisor iki

1, adjustability apik, aksesoris bisa disambungake ing sembarang bagean saka profil, nambah adjustability saka sistem krenjang.

2, bobot entheng lan kekuatan dhuwur, pilihan produk ** baja dening terus punching, ilmu desain bolongan, sing, kanggo nahan kekuatan mechanical saka baja lan ngurangi bobot.

3, Prodhuk iki hot-dip galvanis, karo resistance karat kuwat, nggunakake ruangan normal kanggo 30 taun tanpa rusting.

Pembangkit listrik fotovoltaik adhedhasar prinsip efek fotovoltaik, nggunakake sel surya kanggo langsung ngowahi energi srengenge dadi listrik. Preduli saka apa iku digunakake independen utawa kothak-disambungake, sistem pembangkit listrik photovoltaic utamané kasusun saka panel solar (modul), controller lan inverter, kang utamané dumadi saka komponen elektronik lan ora ndherek bagean mechanical, mulane, peralatan photovoltaic generasi daya punika. arang banget olahan, dipercaya, stabil lan dawa-urip, gampang kanggo nginstal lan njaga. Ing teori, teknologi pembangkit listrik fotovoltaik bisa digunakake ing kahanan apa wae sing mbutuhake daya, saka pesawat ruang angkasa nganti listrik rumah tangga, saka pembangkit listrik megawatt nganti dolanan, daya fotovoltaik ana ing endi wae. Efisiensi sel silikon kristal domestik kira-kira 10 nganti 13%, dene efisiensi produk manca sing padha kira-kira 12 nganti 14%. Panel surya sing kasusun saka siji utawa luwih sel surya diarani modul fotovoltaik.

1
2

Area Aplikasi

I. Tenaga surya pangguna: (1) sumber daya cilik saka 10-100W, digunakake ing wilayah sing adoh tanpa listrik kayata dataran tinggi, pulo, wilayah pastoral, pos penjaga perbatasan lan urip militer lan sipil liyane kanthi listrik, kayata lampu, TV , recorder lsp; (2) 3-5KW kulawarga rooftop grid-disambungake sistem pembangkit listrik; (3) pompa banyu photovoltaic: kanggo ngatasi sumur jero lan ngilekake banyu ing wilayah tanpa listrik.

II. bidang transportasi kayata lampu suar, lampu lalu lintas / sinyal sepur, peringatan lalu lintas / lampu rambu, lampu jalan, lampu alangan dhuwur, bilik telepon nirkabel dalan / rel, pasokan listrik shift dalan sing ora dijaga, lsp.

III. bidang komunikasi / komunikasi: stasiun relay gelombang mikro tanpa pengawasan surya, stasiun pangopènan kabel serat optik, sistem pasokan listrik penyiaran / komunikasi / paging; sistem fotovoltaik telpon operator deso, mesin komunikasi cilik, sumber daya GPS kanggo prajurit, etc.

IV. lenga, laut, lapangan meteorologi: saluran pipa minyak lan gerbang reservoir sistem tenaga surya perlindungan katodik, platform pengeboran minyak lan daya darurat, peralatan deteksi laut, peralatan pengamatan meteorologi / hidrologi, lsp.

V. Pasokan listrik lampu omah lan lampion: kayata lampu taman, lampu jalan, lampu portabel, lampu camping, lampu hiking, lampu fishing, lampu ireng, lampu pemotong karet, lampu hemat energi, lsp.

VI. pembangkit listrik fotovoltaik: pembangkit listrik fotovoltaik independen 10KW-50MW, pembangkit listrik pelengkap pemandangan (diesel), macem-macem stasiun pangisian daya pabrik parkir, lsp.

VII. arsitektur solar bakal digabungake karo generasi daya solar lan bahan bangunan, nggawe mangsa bangunan gedhe kanggo entuk daya swasembada, punika arah pembangunan mangsa utama.

VIII. wilayah liyane kalebu: (1) lan pendukung otomotif: mobil solar / kendaraan listrik, peralatan pangisi daya baterei, AC otomotif, penggemar ventilasi, kothak minuman dingin, lsp; (2) solar hidrogen plus sel bahan bakar sistem pembangkit listrik regeneratif; (3) sumber daya peralatan desalinasi; (4) satelit, pesawat ruang angkasa, stasiun tenaga surya ruang angkasa, lsp.

3
4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: