head_banner

Produk

Galvanized Power Angle Tower Tube Tower

katrangan singkat:

Proses sudut galvanis hot-dip: pickling sudut → ngumbah → dipping pelarut plating tambahan → preheating pangatusan → plating gantung → cooling → passivation → reresik → grinding → hot dip galvanizing rampung.


Detail Produk

Tag produk

Proses sudut galvanis hot-dip: pickling sudut → ngumbah → dipping pelarut plating tambahan → preheating pangatusan → plating gantung → cooling → passivation → reresik → grinding → hot dip galvanizing rampung. Lapisan galvanis saka sudut galvanis panas kanthi ketebalan seragam, nganti 30-50um, kanthi linuwih apik. Lapisan galvanis wis metallurgically kaiket karo baja lan dadi bagéan saka lumahing baja, supaya kekiatan lapisan galvanis saka amba galvanis hot-dip luwih dipercaya.

1
2

Kaluwihan

1. Biaya pangolahan sing murah: biaya galvanizing hot-dip kanggo nyegah karat luwih murah tinimbang lapisan cat liyane.

2. Awet: Hot-dip galvanis ngarepke duwe lumahing nggilap, lapisan seng seragam, ora bocor, ora netes, adhesion kuwat lan resistance karat dhuwur. Ing lingkungan suburban, standar hot-dip galvanis kekandelan pangayoman teyeng bisa maintained kanggo luwih saka 50 taun tanpa ndandani; ing wilayah kutha utawa lepas pantai, standar hot-dip galvanis proteksi karat lapisan bisa maintained kanggo 20 taun tanpa ndandani.

3. Keandalan sing apik: lapisan galvanis diikat kanthi metalurgi ing baja lan dadi bagian saka permukaan baja, saéngga daya tahan lapisan luwih dipercaya.

4, kateguhan lapisan: lapisan galvanis mbentuk struktur metalurgi khusus sing bisa nahan karusakan mekanik sajrone transportasi lan panggunaan.

5. Perlindhungan komprehensif: saben bagean saka bagean sing dilapisi bisa dilapisi karo seng, sanajan ing depresi, sudhut sing cetha lan panggonan sing didhelikake.

6. Ngirit wektu lan tenaga kerja: proses galvanizing luwih cepet tinimbang cara konstruksi lapisan liyane lan ngindhari wektu sing dibutuhake kanggo nglukis ing situs kasebut sawise instalasi.

3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: