head_banner

Produk

Pabrik Struktur Baja Kualitas Tinggi

katrangan singkat:

Struktur baja tanduran ing urip nggunakake liyane, lan isih relatif kuwat, amarga struktur baja bangunan, supaya iki jenis tanduran struktur pigura baja bakal luwih praktis, lan isih banget fleksibel kados bangunan biasa mung bisa didandani ing. panggonan iki.


Detail Produk

Tag produk

Struktur baja tanduran ing urip nggunakake liyane, lan isih relatif kuwat, amarga struktur baja bangunan, supaya iki jenis tanduran struktur pigura baja bakal luwih praktis, lan isih banget fleksibel kados bangunan biasa mung bisa didandani ing. panggonan iki, supaya nggunakake akèh panggonan, bisa Applied kanggo wilayah gedhe saka tanduran, gudhang lan panggonan liyane. Struktur baja sing apik saka tanduran kasebut akeh kaluwihan.

1
2

Fitur Pabrik Struktur Baja Apa

1, kekuatan materi dhuwur, bobot entheng dhewe
Baja nduweni kekuatan dhuwur lan modulus elastisitas sing dhuwur. Dibandhingake karo beton lan kayu, Kapadhetan lan rasio kekuatan ngasilaken punika relatif kurang, lan kanthi mangkono struktur baja ing kahanan kaku padha komponen saka salib-bagean cilik, bobot entheng, gampang kanggo transportasi lan instalasi, cocok kanggo span gedhe, dhuwur. dhuwur, struktur beban-beban abot.

2, kateguhan baja, plasticity apik, materi seragam, linuwih struktural dhuwur
Cocog kanggo bantalan impact lan beban dinamis, kanthi kinerja seismik sing apik. Organisasi internal baja iku homogen, awak homogen meh isotropik. Kinerja kerja nyata saka struktur baja luwih cocog karo teori pitungan. Dadi linuwih struktur baja dhuwur.

3. Gelar dhuwur saka mekanisasi manufaktur struktur baja lan instalasi
Komponen struktur baja gampang diprodhuksi ing pabrik lan dipasang ing situs kasebut. Manufaktur mekanis pabrik komponen struktur baja nduweni presisi dhuwur, efisiensi produksi dhuwur, perakitan situs cepet lan wektu konstruksi sing cendhak. Struktur baja minangka jinis struktur sing paling industri.

4. Kinerja sealing apik saka struktur baja
Amarga struktur gandheng bisa rampung nutup, iku bisa digawe menyang prau dhuwur meksa, pools lenga gedhe, pipelines meksa, etc karo gas apik lan tightness banyu.

5. Struktur baja tahan panas lan ora tahan geni
Nalika suhu ngisor 150 ℃, sifat baja owah-owahan banget. Mulane, struktur baja cocok kanggo bengkel panas, nanging nalika lumahing struktur kena radiasi panas kira-kira 150 ℃, piring insulasi panas kudu digunakake kanggo nglindhungi. Nalika suhu 300 ℃ -400 ℃. Kekuwatan baja lan modulus elastisitas dikurangi sacara signifikan, lan kekuwatan baja cenderung nol nalika suhu sekitar 600 ℃. Ing bangunan kanthi kabutuhan proteksi geni khusus, struktur baja kudu direksa dening bahan tahan geni kanggo nambah tingkat tahan geni.

6resistance karat miskin saka struktur baja
Utamane ing lingkungan kelembapan lan media korosif, gampang teyeng lan karat. Umume struktur baja kudu de-rusted, galvanis utawa dicet, lan maintained ajeg. Kanggo struktur platform laut ing banyu segara, langkah-langkah khusus kayata "proteksi anodik blok seng" kudu diadopsi kanggo nyegah karat.

7. Low-carbon, hemat energi, ijo, bisa digunakake maneh
Mbongkar struktur baja ora bakal ngasilake sampah konstruksi, lan baja bisa didaur ulang lan digunakake maneh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: