head_banner

Produk

Highway Guardrail Made In China

katrangan singkat:

Pagar pembatas jalan raya minangka produk baja sing digawe adhem.


Detail Produk

Tag produk

Waveform Guardrail Pambuka

Waveform guardrail kaku lan fleksibel, nduweni kemampuan sing kuat kanggo nyerep energi tabrakan, nduweni fungsi induksi sing apik, bisa dikoordinasi karo wangun garis dalan, katon ayu, karusakan gampang diganti. Waveform guardrail saka beton guardrail wis permeabilitas tartamtu, ing wektu sing padha nduweni karakteristik biaya engineering relatif kurang, bisa digunakake kanggo syarat estetika dhuwur saka dalan lan ara-ara samun, wilayah salju.

Highway Guardrail -1
Highway-Guardrail--2

Waveform Guardrail Prinsip Tindakan

Corrugated beam guardrail minangka wangun utama guardrail semi-kaku, iku piring guardrail baja corrugated spliced ​​lan didhukung dening kolom utama saka struktur terus. Iki nggunakake basa lemah, kolom, deformasi balok kanggo nyerep energi tabrakan, lan meksa kendaraan sing mlayu kanggo ngganti arah, bali menyang arah lelungan normal, kanggo nyegah kendharaan metu saka dalan. Kanggo nglindhungi kendaraan lan penumpang, nyuda kerugian sing disebabake kacilakan. Corrugated beam guardrail baja lan fleksibel, nduweni kemampuan kuwat kanggo nyerep energi tabrakan, wis baris apik saka ngarsane fungsi prabawa, bisa selaras karo wangun dalan, katon ayu, bisa digunakake ing kurva radius cilik, karusakan gampang kanggo ngganti. guardrail balok gelombang gabungan bisa digunakake ing pembagi tengah sing sempit. Kanggo kendaraan nyebrang dalan (jembatan) njaba, bisa nimbulaké jalaran serius saka bagean, bisa milih kanggo ngiyataken guardrail Beam waveform.

Kaluwihan saka Waveform Guardrail

Waveform guardrail nduweni resistance impact apik, biaya murah, umur dawa, kinerja anti-karat, safety. Instalasi sing luwih dhuwur, ijo, gampang lan cepet lan kaluwihan liyane. Bahan plat guardrail gelombang jalan raya minangka piring baja berkualitas tinggi kanthi perawatan anti-karat.

Highway Guardrail -3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: