head_banner

Kabar

  • Walikota lan pimpinan Kutha Pizhou ngunjungi lan mriksa pabrik Xuzhou Keju Lixin

    Ing esuk tanggal 28 Desember 2021 Walikota lan pimpinan Kutha Pizhou ngunjungi lan mriksa pabrik Xuzhou Keju Lixin, lan General Manager Gao nampani rombongan sing teka kanthi apik.Walikota mriksa lingkungan bengkel lan fasilitas pancegahan safety ing pabrik kita;dheweke mriksa lan ...
    Waca liyane
  • braket PV surya

    Solar PV bracket minangka krenjang khusus sing dirancang kanggo nempatake, nginstal lan ndandani panel surya ing sistem tenaga surya PV.Bahan umum yaiku paduan aluminium, baja karbon lan baja tahan karat.Bahan produk sing gegandhengan karo sistem dhukungan surya yaiku baja karbon lan stainless ...
    Waca liyane
  • Kawruh profesional babagan panyimpenan tabung persegi galvanis panas

    1. Pilih panggonan lan gudang sing cocok ①Panggonan utawa gudang sing resik ing ngendi pipa kothak galvanis disimpen kudu dipilih ing panggonan sing resik lan rapi kanthi pipa saluran sing ora ana alangan, lan nyegah pabrik lan tambang sing nyebabake gas utawa asap beracun.Suket lan kabeh rereget kudu diresiki ...
    Waca liyane
  • Apa proses produk?

    proses Workpiece → degreasing → ngumbah banyu → pickling → ngumbah banyu → kecemplung ing assist plating solvent → pangatusan lan preheating → hot-dip galvanizing → finishing → cooling → passivation → rinsing → pangatusan → inspeksi (1) Degreasing Chemical degreasing utawa banyu basis logam ngresiki degreasing ...
    Waca liyane
  • Apa standar plating panas lan plating kadhemen?

    Cold plating" iku loro "electroplating", sing, solusi uyah seng liwat elektrolisis, supaya ion wesi lan ion seng panggantos bayangan, umume ngandika, tanpa dadi panas, jumlah seng ing banget sethitik, nemokke lingkungan udan gampang kanggo teyeng.Nalika t...
    Waca liyane
  • Cara nyegah karat putih saka kisi baja galvanis

    Perawatan lumahing digunakake ing produksi piring baja.Plat baja galvanis dicelupake menyang larutan asam kromat kanggo mbentuk film tipis ing permukaan lapisan seng.Sanajan film kromat rada rusak, kromat ing sacedhake pecahan bakal larut ing banyu lan ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti babagan kisi baja galvanis panas?

    Hot-dip galvanis piring baja, uga dikenal minangka hot-dip galvanis piring baja, punika kothak-kaya materi bangunan digawe saka baja karbon rendah warata bar lan bengkong kothak baja gandheng horisontal lan vertikal *.Hot-dip piring baja galvanis nduweni resistance impact kuwat, resistance karat kuwat ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan relatif saka guardrail baja seng lan guardrails liyane

    Seng guardrail baja nuduhake nggunakake bahan wesi seng kanggo macem-macem bagean, karo pager pager fungsi beda, amarga mengko wis dianggep karo lapisan lumahing uyuh elektrostatik, supaya nduweni kaluwihan saka dhuwur * jurusan, atose dhuwur, katon kepileh, padhang. werna, etc ...
    Waca liyane
  • Standar inspeksi konstruksi scaffolding pan gesper

    Perancah pipa baja jinis gesper jinis soket yaiku jinis scaffolding pipa baja anyar kanthi proyek ngunci diri, dibandhingake karo scaffolding overhanging jinis fastener tradisional, ana perbaikan sing signifikan ing degdegan lan efisiensi dismantling, linuwih, hemat biaya lan energi. .
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika milih scaffolding?

    Scaffolding minangka industri konstruksi * perlu barang, bakul ing Advertisement saka produk, umume bakal produk ngandika apik, supaya akeh tukang arep tuku rega * sing cukup, barang lan * kualitas produk, mangkono nimbulake scaffolding. kompetisi industri penjualan pengikat...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan panggunaan guardrail kotamadya

    Fitur 1, pagar kotamadya nduweni fitur sing apik lan praktis.2, produk gampang kanggo nginstal, cocok kanggo macem-macem bangunan kotamadya, dalan nggunakake.3, guardrail kotamadya saiki minangka salah sawijining pagar pengasingan dalan sing populer ing omah lan ing luar negeri.Utamane digunakake kanggo isolasi lapangan zo ...
    Waca liyane