head_banner

Kabar

proses
Workpiece → degreasing → ngumbah banyu → pickling → ngumbah banyu → kecemplung ing assist plating solvent → drying lan preheating → hot-dip galvanizing → finishing → cooling → passivation → rinsing → drying → inspeksi
(1) Degreasing
Chemical degreasing utawa agen pembersih degreasing logam adhedhasar banyu bisa digunakake kanggo degreasing nganti workpiece rampung wetted dening banyu.
(2) Pengawetan
Bisa acar karo H2SO4 15%, thiourea 0,1%, 40 ~ 60 ℃ utawa HCl 20%, hexamethylenetetramine 1 ~ 3g / L, 20 ~ 40 ℃. Penambahan inhibitor korosi bisa nyegah matriks saka over-corrosion lan nyuda panyerepan hidrogen saka matriks wesi. Perawatan degreasing lan pickling sing ora apik bakal nyebabake adhesi lapisan sing ora apik, ora ana lapisan seng utawa lapisan seng.
(3) Fluks immersion
Uga dikenal minangka agen ikatan, bisa njaga potongan kerja sing aktif sadurunge dicelupake plating kanggo nambah ikatan antarane lapisan plating lan landasan. NH4Cl 15%~25%, ZnCl2 2.5%~3.5%, 55~65℃, 5~10menit. Kanggo ngurangi volatilisasi NH4Cl, gliserin bisa ditambah kanthi tepat.
(4) Pangatusan lan preheating
Supaya kanggo nyegah workpiece saka deforming amarga mundhak cetha ing suhu sak plating kecemplung, lan kanggo mbusak Kelembapan ampas, kanggo nyegah bledosan seng, asil ing bledosan Cairan seng, preheating umume 120-180 ° C.
(5) Hot-dip galvanizing
Sampeyan perlu kanggo ngontrol suhu solusi seng, wektu dipping lan kacepetan ing workpiece dibusak saka solusi seng. Suhu banget kurang, fluidity saka Cairan seng miskin, lapisan punika kandel lan ora rata, iku gampang kanggo gawé sagging, lan kualitas katon miskin; suhu dhuwur, fluidity saka Cairan seng apik, Cairan seng gampang kanggo misahake saka workpiece, lan kedadean saka sagging lan kisut wis suda. Kuwat, lapisan tipis, katon apik, efisiensi produksi dhuwur; Nanging, yen suhu dhuwur banget, workpiece lan pot seng bakal rusak nemen, lan jumlah gedhe saka dross seng bakal diprodhuksi, kang bakal mengaruhi kualitas lapisan dipping seng lan nganggo jumlah gedhe saka seng. Ing suhu sing padha, wektu plating kecemplung dawa lan lapisan plating kandel. Nalika kekandelan sing padha dibutuhake ing suhu sing beda-beda, butuh wektu suwe kanggo plating kecemplung suhu dhuwur. Kanggo nyegah deformasi suhu dhuwur saka workpiece lan nyuda dross seng disebabake mundhut wesi, Produsèn umum adopts 450 ~ 470 ℃, 0.5 ~ 1.5min. Sawetara pabrik nggunakake suhu sing luwih dhuwur kanggo workpieces gedhe lan casting wesi, nanging supaya sawetara suhu mundhut puncak wesi. Supaya kanggo nambah fluidity saka solusi hot dip plating ing Suhu ngisor, nyegah nutupi saka banget nglukis, lan nambah katon saka lapisan, 0,01% kanggo 0,02% saka aluminium murni asring ditambahake. Aluminium kudu ditambahake ing jumlah cilik kaping pirang-pirang.
(6) rampung
Rampung workpiece sawise plating utamané kanggo mbusak seng lumahing lan seng nodules, salah siji dening goyang utawa cara manual.
(7) Pasif
Tujuane kanggo nambah resistensi korosi atmosfer ing permukaan benda kerja, nyuda utawa ndawakake tampilan teyeng putih, lan njaga tampilan lapisan sing apik. Kabeh mau dipasivasi karo kromat, kayata Na2Cr2O7 80~100g/L, asam sulfat 3~4ml/L.
(8) Kadhemen
Umume digawe adhem banyu, nanging suhu kudu ora sithik banget kanggo nyegah bahan kerja, utamane casting, saka retak ing matriks amarga hawa adhem lan nyusut.
(9) Inspeksi
Penampilan lapisan kasebut padhang, rinci, tanpa sagging utawa kerut. Inspeksi kekandelan bisa nggunakake gauge kekandelan lapisan, cara iki relatif prasaja. Kekandelan lapisan uga bisa dipikolehi kanthi ngowahi jumlah adhesi seng. Kekuwatan ikatan bisa ditekuk kanthi penet mlengkung, lan sampel kudu ditekuk ing 90-180 °, lan ora ana retakan utawa peeling saka lapisan kasebut. Sampeyan uga bisa dites kanthi mencet nganggo palu sing abot.
2. Proses pembentukan lapisan galvanis hot-dip Proses pembentukan lapisan galvanis hot-dip yaiku proses mbentuk paduan wesi-seng antarane matriks wesi lan lapisan seng murni paling njaba. Lapisan wesi-seng kawangun ing lumahing workpiece sak hot-dip galvanizing. Wesi lan lapisan seng murni digabungake kanthi apik, lan proses kasebut mung bisa diterangake minangka: nalika workpiece wesi dicelupake ing seng molten, solusi padhet seng lan wesi alpha (inti awak) pisanan dibentuk ing antarmuka. Iki minangka kristal sing dibentuk kanthi mbubarake atom seng ing wesi logam dasar ing negara padhet. Atom logam loro kasebut digabung, lan daya tarik ing antarane atom kasebut relatif cilik. Mulane, nalika seng tekan jenuh ing solusi padhet, loro atom unsur seng lan wesi kasebar siji liyane, lan atom seng sing wis kasebar (utawa infiltrated) menyang matriks wesi migrasi ing matriks kisi, lan mboko sithik mbentuk alloy karo wesi, lan nyebar Wesi lan seng ing seng molten mbentuk senyawa intermetallic FeZn13, kang klelep menyang ngisor pot galvanizing hot-dip, kang disebut seng dross. Nalika benda kerja dibuwang saka solusi kecemplung seng, lapisan seng murni dibentuk ing permukaan, yaiku kristal heksagonal. Isi wesi ora luwih saka 0,003%.
Katelu, kinerja protèktif saka lapisan galvanis panas-dip Kekandelan saka lapisan panitahan-galvanis biasane 5-15μm, lan lapisan galvanized panas-dip umume ndhuwur 65μm, malah minangka dhuwur minangka 100μm. Hot-dip galvanizing nduweni jangkoan sing apik, lapisan sing padhet lan ora ana inklusi organik. Kaya sing wis dingerteni, mekanisme karat anti-atmosfer seng kalebu proteksi mekanik lan proteksi elektrokimia. Ing kahanan karat atmosfer, ana film protèktif saka ZnO, Zn (OH) 2 lan seng karbonat dhasar ing lumahing lapisan seng, kang bisa alon mudhun karat seng kanggo ombone tartamtu. Film protèktif (uga dikenal minangka teyeng putih) rusak lan film anyar dibentuk. Nalika lapisan seng rusak banget lan matriks wesi kaancam, seng bakal ngasilake perlindungan elektrokimia kanggo matriks kasebut. Potensial standar seng yaiku -0.76V, lan potensial standar wesi yaiku -0.44V. Nalika seng lan wesi mbentuk microbattery, seng dipun bibaraken minangka anode. Iki dilindhungi minangka katoda. Temenan, galvanizing hot-dip duwe resistensi korosi atmosfer sing luwih apik kanggo wesi logam dasar tinimbang elektro-galvanizing.
Papat, kontrol tatanan saka awu seng lan slag seng sak hot-dip galvanizing
Seng awu lan seng dross ora mung akeh mengaruhi kualitas lapisan kecemplung seng, nanging uga nimbulaké lapisan dadi atos lan gawé seng nodules. Kajaba iku, biaya hot-dip galvanizing tambah akeh. Biasane, konsumsi seng 80-120kg saben 1 ton workpiece. Yen awu seng lan dross serius, konsumsi seng bakal dadi dhuwur minangka 140-200kg. Ngontrol karbon seng utamané kanggo ngontrol suhu lan nyuda scum diprodhuksi dening oksidasi lumahing Cairan seng. Sawetara manufaktur domestik nggunakake wedhi refractory, awu areng, lan liya-liyane. Negara manca nggunakake bal keramik utawa kaca kanthi konduktivitas termal sing kurang, titik leleh sing dhuwur, gravitasi spesifik sing kurang, lan ora ana reaksi karo cairan seng, sing bisa nyuda mundhut panas lan nyegah oksidasi. Werni jenis iki gampang diusir dening benda kerja, lan ora lengket ing benda kerja. efek sisih. Kanggo pambentukan dross seng ing Cairan seng, iku utamané wesi seng wesi karo fluidity banget miskin kawangun nalika isi wesi dipun bibaraken ing Cairan seng ngluwihi solubility ing suhu iki. Isi seng ing dross seng bisa nganti 95%, yaiku hot-dip galvanizing. Tombol kanggo biaya dhuwur saka seng. Bisa dideleng saka kurva kelarutan wesi ing cairan seng yen jumlah wesi sing larut, yaiku jumlah mundhut wesi, beda-beda ing suhu sing beda lan wektu nyekel sing beda. Ing watara 500 ° C, mundhut wesi mundhak banget karo dadi panas lan terus wektu, meh ing hubungan linear. Ing ngisor utawa ndhuwur sawetara 480 ~ 510 ℃, mundhut wesi mundhak alon-alon karo wektu. Mulane, wong nyebut 480 ~ 510 ℃ zona disolusi ganas. Ing sawetara suhu iki, Cairan seng bakal corrode workpiece lan pot seng paling serius. Kerugian wesi bakal tambah akeh nalika suhu ndhuwur 560 ℃, lan seng bakal ngrusak matriks wesi nalika suhu ndhuwur 660 ℃. . Mulane, plating saiki ditindakake ing rong wilayah 450-480 ° C lan 520-560 ° C.
5. Kontrol jumlah seng dross
Kanggo nyuda dross seng, perlu kanggo ngurangi isi wesi ing solusi seng, kang kanggo miwiti karo ngurangi faktor pembubaran wesi:
⑴Plating lan pengawetan panas kudu ngindhari area puncak pembubaran wesi, yaiku, ora operate ing 480 ~ 510 ℃.
⑵ Sabisane, bahan pot seng kudu dilas karo piring baja kanthi karbon lan isi silikon sing kurang. Isi karbon sing dhuwur bakal nyepetake korosi panci wesi kanthi cairan seng, lan isi silikon sing dhuwur uga bisa ningkatake korosi wesi kanthi cairan seng. Saiki, piring baja karbon kualitas dhuwur 08F biasane digunakake. Isi karbone yaiku 0,087% (0,05%~0,11%), isi silikon ≤0,03%, lan ngemot unsur kayata nikel lan kromium sing bisa nyegah wesi saka korosi. Aja nggunakake baja karbon biasa, yen konsumsi seng bakal gedhe lan umur pot seng bakal cendhak. Iki uga diusulake kanggo nggunakake silikon karbida kanggo nggawe tank leleh seng, sanajan bisa ngatasi mundhut wesi, nanging proses modeling uga dadi masalah.
⑶Arep mbusak slag. Suhu pisanan munggah menyang wates ndhuwur suhu proses kanggo misahake slag seng saka Cairan seng, lan banjur sudo kanggo ngisor suhu proses, supaya slag seng klelep ing ngisor tank lan banjur dijupuk karo. sendok. Bagian sing dilapisi sing tiba ing cairan seng uga kudu disimpen ing wektu.
⑷Perlu kanggo nyegah wesi ing agen plating saka digawa menyang tank seng karo workpiece. Senyawa sing ngemot wesi abang-coklat bakal dibentuk nalika agen plating digunakake kanggo wektu tartamtu, lan kudu disaring kanthi rutin. Iku luwih apik kanggo njaga nilai pH saka agen plating watara 5.
⑸ Kurang saka 0,01% aluminium ing solusi plating bakal akselerasi tatanan saka dross. A jumlah sing tepat saka aluminium ora mung bakal nambah fluidity saka solusi seng lan nambah padhange lapisan, nanging uga bantuan ngurangi seng dross lan bledug seng. A jumlah cilik saka aluminium ngambang ing lumahing Cairan ono gunane kanggo ngurangi oksidasi, lan kakehan mengaruhi kualitas lapisan, nyebabake cacat titik.
⑹ Pemanasan lan pemanasan kudu seragam kanggo nyegah bledosan lan overheating lokal.

6


Wektu kirim: Sep-30-2021