head_banner

Kabar

Hot-dip baja galvanis piring, uga dikenal minangka hot-dip galvanis baja piring, minangka bahan bangunan kaya kothak sing digawe saka bar warata baja karbon rendah lan baja persegi bengkong sing dilas kanthi horisontal lan vertikal *. Hot-dip baja galvanispiring nduweni resistance impact kuwat, resistance karat kuwat lan kapasitas mbukak abot, elegan lan ayu, lan wis kinerja unggul ing basa dalan kotamadya lan proyèk konstruksi platform baja. Kinerja biaya dhuwur yaiku baja galvanis panaspiring digunakake digunakake ing proyek konstruksi paving dalan talang saka roadbeds lawas lan anyar.

Permukaan baja galvanis hot-dip piring diobati karo perawatan galvanizing hot-dip khusus, lan sifat kimia lan fisike stabil lan ora gampang dioksidasi dening karat udara lan mikroba. Bisa Ngartekno nambah pasukan loading talang. Nyegah ambruk. Baja galvanis hot-dippiring karo 3 cm warata jarak baja wis resistance impact luwih lan fitur amplitudo span gedhe. Sing luwih dawa urip layanan, umume ing sawetara 40 - 50 taun. Hot-dip baja galvanispiring iku struktur pigura baja banget lan platform mbukak-prewangan yen ora ana karusakan wikan melu.

Hot-dip baja galvanis piring digawe saka mbukak warata bar lan salib bar disusun warp lan weft ing let tartamtu, gandheng * ing dhuwur meksa resistance mesin welding kanggo nggawe piring asli, lan banjur luwih diproses dening nglereni, notching, mbukak, mbungkus lan pangolahan liyane kanggo nggawe. produk rampung kaya sing dibutuhake dening pelanggan.

Jenis baja galvanis hot-dip piring.

Hot-dip baja galvanis piring dipérang dadi meksa gandheng baja galvanis hot-dip piring lan meksa dikunci hot-dip baja galvanis piring miturut proses manufaktur; wangun lumahing baja galvanis panas-dippiring dipérang dadi waos-shaped hot-dip baja galvanis piring, warata hot-dip baja galvanis piring, baja galvanis hot-dip tipe-I piring lan komposit baja galvanis hot-dip piring.

 

n5


Wektu kirim: Sep-23-2021