head_banner

Kabar

Perawatan lumahing digunakake ing produksi baja piring. Baja galvanispiring dicelupake ing larutan asam kromat kanggo mbentuk lapisan tipis ing permukaan lapisan seng. Sanajan film kromat rada rusak, kromat ing sacedhake pecahan bakal larut ing banyu lan ngumpulake nalika istirahat lan mbentuk film anyar maneh. Iki nyegah produksi karat putih. Aplikasi lenga kanggo baja galvanispiring kanggo nyegah kontak langsung antarane hawa lan seng. Tansah dicathet yen lenga kudu dibusak saka permukaan bajapiring sadurunge lukisan. Yen baja galvanispiring kanggo tujuan lukisan, bisa diolah nganggo kulit *ate. * mangan bakal tetep ajeg ing lumahing baja galvanispiring, mbentuk ngeculke, lumahing keropos sing bakal nyedhiyani foothold apik kanggo Paint kanggo netepi.

Baja galvanis piring kudu disimpen ing panggonan sing apik-ventilated sawise produksi. Utawa nggunakake dryer utawa oven pangatusan kanggo nyegah kondensasi ing mangsa asor dhuwur lan prabédan amba antarane kadhemen lan anget. Ing wektu iki Wan ora bisa teles dening kecemplung. Yen teles dening ebun utawa banyu, iku kudu garing, lan paket bisa unpacked lan diunekake garing nggunakake penggemar. Disimpen ing panggonan well-ventilated, yen prabédan suhu antarane kadhemen lan anget, gampang kanggo kelakon ngendi ebun kudu nyingkiri.

(1) Baja tahan karat piring kanggo nindakake sawetara perawatan lumahing, kayata supaya lumahing kanggo mbentuk film lancip, mangkono, kanggo mbentuk struktur keropos ngeculke, kanggo Gamelan lumahing Paint karya uyuh.

(2) Pasang stainless steel piring ing panggonan sing adhem lan berventilasi, supaya ora lembab lan udan, yen perlu, sawetara langkah pangayoman permukaan bisa ditindakake.

 

n6


Wektu kirim: Sep-23-2021