head_banner

Kabar

Perancah pipa baja jinis gesper jinis soket yaiku jinis scaffolding pipa baja anyar kanthi proyek ngunci diri, dibandhingake karo scaffolding overhanging jinis fastener tradisional, ana perbaikan sing signifikan ing degdegan lan efisiensi dismantling, linuwih, ngirit biaya lan ngirit energi lan pangayoman lingkungan.

Nanging, pambangunan scaffolding pipa baja gesper piring soket uga duwe standar tes dhewe, dina iki kita bakal sinau luwih akeh.

Kaping pisanan, pamriksa lan evaluasi scaffolding pipa baja jinis soket kudu selaras karo standar industri saiki "konstruksi soket jinis pipa baja scaffolding * spesifikasi teknis" pranata JGJ231.

Kapindho, pengawasan lan evaluasi proyek jaminan scaffolding pipa baja jinis soket kalebu: program konstruksi, pondasi rangka, stabilitas rangka, setelan bar, perancah, pangiriman lan panriman.

Item umum kalebu: pangayoman pigura, sambungan rod, materi komponen, akses.

Dhuwur degdegan scaffolding pipa baja jinis gesper jinis soket ngirim ora luwih saka 24m.

Katelu, pengawasan lan evaluasi proyek jaminan scaffolding pipa baja jinis soket kudu tundhuk karo pranata ing ngisor iki.

 

(A), program konstruksi

Ereksi scaffolding kudu disiapake kanggo rencana konstruksi khusus, desain struktural kudu diitung; plans construction khusus kudu dideleng lan disetujoni miturut pranata.

Gambar tata letak sakabèhé saka rencana struktur beting, elevasi, gambar bagean

n3

(II), pondasi kutub vertikal

Pondasi saka uprights kudu diratakake lan dipadhetke miturut syarat program, lan langkah-langkah drainase kudu ditindakake.

Pondasi lemah ing ngisor uprights nyetel pad lan basa luwes, lan kudu ketemu syarat specification.

Batang sweeping longitudinal lan transversal saka pigura kudu disetel miturut syarat spesifikasi.

Ing ngisor pole kudu disetel basa luwes, uga bisa disetel ing ngisor piring pole pad, dawa piring pad ngirim ora kurang saka 2 span.


Wektu kirim: Sep-23-2021