head_banner

Kabar

Fitur

1, guardrail kotamadya nduweni fitur sing apik lan praktis.

2, produk gampang kanggo nginstal, cocok kanggo macem-macem bangunan kotamadya, dalan nggunakake.

3, guardrail kotamadya saiki minangka salah sawijining pagar pengasingan dalan sing populer ing omah lan ing luar negeri. Utamane digunakake kanggo zona isolasi lapangan, zona isolasi teknik kotamadya, pagar taman. Konstruksi kotamadya taman, pekarangan, kebon binatang, blumbang lan tlaga, dalan, lan wilayah pemukiman lan perlindungan; hotel, hotel, super *, panggonan hiburan pangayoman lan dekorasi.

 

Gunakake

Pagar pembatas kotamadya digunakake akeh ing proyek kotamadya, dalan, pabrik, zona pangembangan, alun-alun taman lan papan keamanan liyane * pangayoman lan kaendahan dekoratif *; uga bisa digunakake ing masyarakat, plataran, aja 8, garis alus, prasaja lan ayu, sugih modern swasana ati, supaya masyarakat werna, supaya plataran padhang, aja nganti * karo kualitas dhuwur. Produk sing apik, lan padhet, anti-karat sing apik, instalasi sing prasaja, pangopènan sing gampang, gampang diresiki, irit lan praktis, bebas saka pangopènan, struktur sing éndah, lan koordinasi sing apik karo lingkungan. Apa kaendahan * produk teknik lingkungan kutha!

n1


Wektu kirim: Sep-23-2021