head_banner

Kabar

Seng guardrail baja nuduhake nggunakake materi wesi seng kanggo macem-macem bagean, karo pager pager fungsi beda, amarga mengko dianggep karo elektrostatik uyuh lapisan lumahing, supaya nduweni kaluwihan saka dhuwur * jurusan, atose dhuwur, katon kepileh, padhang. werna, etc., dadi produk utama digunakake ing masyarakat omah, pabrik lan Colleges, lalu lintas dalan, etc.. Ing guardrail tradisional nggunakake materi wesi bar, kudu Resor kanggo welding lan teknologi proses liyane, lan tekstur alus, gampang kanggo karat, werna tunggal. Seng baja loteng guardrail ** kanggo ngatasi shortcomings saka guardrail tradisional, lan rega * Moderate, dadi macem-macem tradisional produk alternatif bahan guardrail.

(1), safety *: nggunakake dhuwur * gelar wesi seng, sawise T5 perawatan panas mbentuk, lan sawise desain unik, siji mbentuk, kabeh weld-free, kekuatan sakabèhé tambah.

(2), estetika: katon streamlined, nada alus, bisa harmonize lanskap lingkungan, bisa campuran karo kutha modern lan lingkungan alam, ngijini sampeyan kanggo leisurely nglangi ing.

(3), Shu * jinis: katon menyang kadohan, ornamental kaendahan, kanggo nyedhiyani sampeyan nyaman *, aman * platform.

(4), kepraktisan: lumahing diolah kanthi proses khusus kanggo mbentuk film protèktif jangka panjang, lancar lan warata, ora teyeng, gampang di resiki, ora ana pangopènan.

(5), weather resistance: prodhuk karo karakteristik alloy aluminium sawijining, lumahing lan banjur perawatan khusus, supaya preduli saka polusi udara ing kutha utawa uyah segara karat saka wilayah gisik, bisa digunakake tanpa sumelang, kanggo ngatasi pangopènan Panjenengan. kuwatir.

Produk loro praktis lan dekoratif, bisa digunakake kanggo omah-omahé kulawarga, plataran, aja *, Enterprises, institusi, munisipalitas, taman njaba pager tembok. Bisa disesuaikan miturut spesifikasi syarat pelanggan. Produk digawe saka baja seng panas, kang wis resistance karat kuwat, resistance suhu dhuwur, asor banget lan resistance panas, syarat basa kurang, umur layanan dawa, pangayoman ijo lan lingkungan. Produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan dhuwur lan jembar produk. Sampeyan uga bisa milih warna sing cocog miturut pilihan sampeyan.

n4


Wektu kirim: Sep-23-2021