head_banner

Kabar

Cold plating" iku loro "electroplating", sing, solusi uyah seng liwat elektrolisis, supaya ion wesi lan ion seng panggantos bayangan, umume ngandika, tanpa dadi panas, jumlah seng ing banget sethitik, nemokke lingkungan udan gampang kanggo teyeng.

Nalika kekandelan saka hot-dip galvanis baja piring mbukak baja warata ora kurang saka 5mm, bobot rata-rata lapisan seng sawise galvanizing ora kurang saka 610g / m2; nalika kekandelan baja warata mbukak kurang saka 5mm, bobot rata-rata lapisan seng sawise galvanizing ora kurang saka 460g / m2. Wiwit bagean ireng bakal mbusak lapisan teyeng lumahing sawise pickling, supaya sawise galvanizing ora nambah kekandelan saka baja warata, kang purchasers kudu mbayar manungsa waé kanggo lan ora bisa nggunakake minangka Iki kudu nyatet dening panuku lan ngirim ora digunakake minangka kritéria apa baja warata meets syarat.

 

n7


Wektu kirim: Sep-23-2021