head_banner

Kabar

  • Walikota lan pimpinan Kutha Pizhou ngunjungi lan mriksa pabrik Xuzhou Keju Lixin

    Ing esuk tanggal 28 Desember 2021 Walikota lan pimpinan Kutha Pizhou ngunjungi lan mriksa pabrik Xuzhou Keju Lixin, lan General Manager Gao nampani rombongan sing teka kanthi apik.Walikota mriksa lingkungan bengkel lan fasilitas pancegahan safety ing pabrik kita;dheweke mriksa lan ...
    Waca liyane
  • Apa standar plating panas lan plating kadhemen?

    Cold plating" iku loro "electroplating", sing, solusi uyah seng liwat elektrolisis, supaya ion wesi lan ion seng panggantos bayangan, umume ngandika, tanpa dadi panas, jumlah seng ing banget sethitik, nemokke lingkungan udan gampang kanggo teyeng.Nalika t...
    Waca liyane
  • Cara nyegah karat putih saka kisi baja galvanis

    Perawatan lumahing digunakake ing produksi piring baja.Plat baja galvanis dicelupake menyang larutan asam kromat kanggo mbentuk film tipis ing permukaan lapisan seng.Sanajan film kromat rada rusak, kromat ing sacedhake pecahan bakal larut ing banyu lan ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti babagan kisi baja galvanis panas?

    Hot-dip galvanis piring baja, uga dikenal minangka hot-dip galvanis piring baja, punika kothak-kaya materi bangunan digawe saka baja karbon rendah warata bar lan bengkong kothak baja gandheng horisontal lan vertikal *.Hot-dip piring baja galvanis nduweni resistance impact kuwat, resistance karat kuwat ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan panggunaan guardrail kotamadya

    Fitur 1, pagar kotamadya nduweni fitur sing apik lan praktis.2, produk gampang kanggo nginstal, cocok kanggo macem-macem bangunan kotamadya, dalan nggunakake.3, guardrail kotamadya saiki minangka salah sawijining pagar pengasingan dalan sing populer ing omah lan ing luar negeri.Utamane digunakake kanggo isolasi lapangan zo ...
    Waca liyane