head_banner

Kabar

  • braket PV surya

    Solar PV bracket minangka krenjang khusus sing dirancang kanggo nempatake, nginstal lan ndandani panel surya ing sistem tenaga surya PV.Bahan umum yaiku paduan aluminium, baja karbon lan baja tahan karat.Bahan produk sing gegandhengan karo sistem dhukungan surya yaiku baja karbon lan stainless ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan relatif saka guardrail baja seng lan guardrails liyane

    Seng guardrail baja nuduhake nggunakake bahan wesi seng kanggo macem-macem bagean, karo pager pager fungsi beda, amarga mengko wis dianggep karo lapisan lumahing uyuh elektrostatik, supaya nduweni kaluwihan saka dhuwur * jurusan, atose dhuwur, katon kepileh, padhang. werna, etc ...
    Waca liyane
  • Standar inspeksi konstruksi scaffolding pan gesper

    Perancah pipa baja jinis gesper jinis soket yaiku jinis scaffolding pipa baja anyar kanthi proyek ngunci diri, dibandhingake karo scaffolding overhanging jinis fastener tradisional, ana perbaikan sing signifikan ing degdegan lan efisiensi dismantling, linuwih, hemat biaya lan energi. .
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika milih scaffolding?

    Scaffolding minangka industri konstruksi * perlu barang, bakul ing Advertisement saka produk, umume bakal produk ngandika apik, supaya akeh tukang arep tuku rega * sing cukup, barang lan * kualitas produk, mangkono nimbulake scaffolding. kompetisi industri penjualan pengikat...
    Waca liyane