head_banner

Kabar

  • Apa proses produk?

    proses Workpiece → degreasing → ngumbah banyu → pickling → ngumbah banyu → kecemplung ing assist plating solvent → pangatusan lan preheating → hot-dip galvanizing → finishing → cooling → passivation → rinsing → pangatusan → inspeksi (1) Degreasing Chemical degreasing utawa banyu basis logam ngresiki degreasing ...
    Waca liyane