head_banner

Produk

  • Agriculture And Livestock Industry Galvanized Products

    Produk Galvanis Industri Pertanian lan Peternakan

    1-Proses konstruksi sing luwih cepet lan lancar. Kabeh welding wis rampung ing pabrik.
    2- Mung pigura baja bolted ing proses bangunan. Ora perlu las utawa Cut ing situs.
    3- Kekuwatan lan kekiatan pigura baja kanthi kekuatan ngasilake minimal 345MPA lan kekuatan tarik minimal 1.5MPa kanggo kabeh bahan dasar kanggo tabung lan purlins. kekuatan 345MPA lan kekuatan tensile minimal 320MPA. lapisan seng 275 gram saben kothak meter galvanis utawa AZ150 utawa luwih.

  • Municipal Construction Galvanized Products

    Produk Galvanis Konstruksi Kota

    Kaya sing kita ngerteni, pagar pembatas dalan kotamadya utamane digunakake ing dalan, uga dikenal minangka pagar pembatas jalan raya, kanggo nglindhungi para pejalan kaki lan kendharaan sing nyopir.