head_banner

Produk

  • Highway Guardrail Made In China

    Highway Guardrail Made In China

    Pagar pembatas jalan raya minangka produk baja sing digawe adhem.

  • Hight Quality  Steel Structure Plant

    Pabrik Struktur Baja Kualitas Tinggi

    Struktur baja tanduran ing urip nggunakake liyane, lan isih relatif kuwat, amarga struktur baja bangunan, supaya iki jenis tanduran struktur pigura baja bakal luwih praktis, lan isih banget fleksibel kados bangunan biasa mung bisa didandani ing. panggonan iki.

  • Galvanized Power Angle Tower Tube Tower

    Galvanized Power Angle Tower Tube Tower

    Proses sudut galvanis hot-dip: pickling sudut → ngumbah → dipping pelarut plating tambahan → preheating pangatusan → plating gantung → cooling → passivation → reresik → grinding → hot dip galvanizing rampung.

  • Grid Steel Structure Made In China

    Struktur Baja Grid Made In China

    Struktur bolong pigura baja minangka jinis struktur baja lan kalebu struktur baja sing padha. Nanging prabédan antarane struktur baja pigura bolong lan struktur baja dumunung ing cara sambungan, nggunakake bahan baja lan wangun struktural lan sistem struktural.

  • Agriculture And Livestock Industry Galvanized Products

    Produk Galvanis Industri Pertanian lan Peternakan

    1-Proses konstruksi sing luwih cepet lan lancar. Kabeh welding wis rampung ing pabrik.
    2- Mung pigura baja bolted ing proses bangunan. Ora perlu las utawa Cut ing situs.
    3- Kekuwatan lan kekiatan pigura baja kanthi kekuatan ngasilake minimal 345MPA lan kekuatan tarik minimal 1.5MPa kanggo kabeh bahan dasar kanggo tabung lan purlins. kekuatan 345MPA lan kekuatan tensile minimal 320MPA. lapisan seng 275 gram saben kothak meter galvanis utawa AZ150 utawa luwih.

  • Guardrail Posts (Guardrail Columns)

    Pos Pengawal (Kolom Pengawal)

    Pos pagar (kolom guardrail), minangka panyengkuyung kanggo pager dalan, umume nemtokake kinerja pagar yen ana tabrakan. Pos guardrail sing ditawakake dirancang kanthi apik lan digawe saka baja berkualitas tinggi kayata Q235, Q345 lan Q355, utawa miturut kabutuhan sampeyan. Kajaba iku, ditondoi kanthi umur layanan sing dawa amarga sifat tahan karat lan karat, sing asale saka lapisan seng utawa PVC sing unggul.

  • Galvanized Guardrail Cap Supplier

    Supplier Tutup Pengaman Galvanis

    We Pabrik aksesoris guardrail kualitas dhuwur, kalebu tutup, bolts, perkakas lan pamblokiran offset, kanggo instalasi gampang.

  • Steel Pallet  Made In China

    Pallet Baja Made In China

    Palet baja uga disebut palet logam utawa palet wesi.

    Palet baja (pallet baja) cocok kanggo operasi forklift lan akses gampang menyang barang. Utamane digunakake kanggo panyimpenan lemah multi-waé, panyimpenan beting lan transportasi intermodal kargo, turnover, etc.

  • Galvanized Photovoltaic Products

    Produk Galvanis Photovoltaic

    Perusahaan kita saiki duwe sawetara set peralatan stamping, nglereni, welding lan galvanizing, ngasilake lan ngolah balok C galvanis panas, balok U, konektor braket, pangkalan, tumpukan lemah, bagean sing wis dikubur, briket lan produk liyane, lan adol akeh bagean baja galvanis, pipa baja galvanis, konektor galvanis lan produk liyane kanggo braket fotovoltaik solar, lan perusahaan kita duwe produk sing cukup kabeh taun, lan bisa ngolah lan ngasilake set lengkap braket fotovoltaik miturut gambar.

  • Hight Quality  Galvanized Cable Tray

    Tray Kabel Galvanis Kualitas Tinggi

    Nampan kabel galvanis digawe saka piring baja sing digulung kadhemen kanthi permukaan galvanis panas, lan kalebu bolong, slot, tray utawa tangga jinis bagean lurus, pass bengkok, tee, komponen papat arah, lan lengen krenjang (braket lengen), hangers, etc., kang akehe jeneng lengkap saka sistem struktural karo sambungan cedhak kanggo ndhukung kabel.

  • Galvanized Power Substation Architecture

    Arsitektur Gardu Listrik Galvanis

    Arsitektur gardu induk bisa dipérang dadi:

    Gardu kunci, gardu terminal.

    Gardu ngedongkrak, gardu step-down.

  • Municipal Construction Galvanized Products

    Produk Galvanis Konstruksi Kota

    Kaya sing kita ngerteni, pagar pembatas dalan kotamadya utamane digunakake ing dalan, uga dikenal minangka pagar pembatas jalan raya, kanggo nglindhungi para pejalan kaki lan kendharaan sing nyopir.