head_banner

Produk

  • Hight Quality  Steel Structure Plant

    Pabrik Struktur Baja Kualitas Tinggi

    Struktur baja tanduran ing urip nggunakake liyane, lan isih relatif kuwat, amarga struktur baja bangunan, supaya iki jenis tanduran struktur pigura baja bakal luwih praktis, lan isih banget fleksibel kados bangunan biasa mung bisa didandani ing. panggonan iki.

  • Grid Steel Structure Made In China

    Struktur Baja Grid Made In China

    Struktur bolong pigura baja minangka jinis struktur baja lan kalebu struktur baja sing padha. Nanging prabédan antarane struktur baja pigura bolong lan struktur baja dumunung ing cara sambungan, nggunakake bahan baja lan wangun struktural lan sistem struktural.

  • Steel Pallet  Made In China

    Pallet Baja Made In China

    Palet baja uga disebut palet logam utawa palet wesi.

    Palet baja (pallet baja) cocok kanggo operasi forklift lan akses gampang menyang barang. Utamane digunakake kanggo panyimpenan lemah multi-waé, panyimpenan beting lan transportasi intermodal kargo, turnover, etc.